Miray Daner'in annesi güzelliğiyle büyüledi! Görenler 'güzelliğini annesinden almış' diyor

Hudutsuz Sevda dizisiyle ününe ün katmaya devam eden Miray Daner, Netflix'te yayımlanan Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonuyla da dijital platforma dönüş yapacak. Önceki akşam dizinin ikinci sezon galasına katılan ünlü isim güzelliğiyle dikkat çeken ünlü ismin, bu güzelliği nereden aldığı bleli oldu. Daner'in annesi güzelliğiyle gündem oldu.

Ünlü oyuncu Miray Daner, Fox Tv ekranlarından yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Daner, Netflix'te yayımlanan Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonuyla da dijital platforma dönüş yapacak. Önceki akşam dizinin ikinci sezon galasına katılan ünlü isim güzelliğiyle dikkat çekerken, bu güzelliğin kimden geldiği de belli oldu. Daner'in annesi güzelliğiyle büyüledi.

Son dönemde rol aldığı yapımlardaki oyunculuk performansıyla olduğu kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerinde toplayan oyuncu Miray Daner, önceki akşam Netflix'te 2. sezonu yayımlanacak olan Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon galasına katıldı. Derin yırtmaç detaylı bir kıyafet tercih eden Daner'in tarzı çok hoş bulundu.