Müfettişler aylardan bu yana karanlıkta kapalı duran ve içeriden hafif hafif iniltiler gelen eve girdi... Gördükleri manzara dünyayı ayağa kaldırdı

Müfettişler ve bir veteriner ekibinin, ihbar üzerine gittikleri bir anne kızın aile evinde karşılaştıkları korkunç manzara sonrasında şoka girdiler. Lisanssız bir şekilde hayvan yetiştirme işi yapan aile, hayvanları havasız bir ortama hapsedip yiyecek ve içecekten mahrum bıraktı. Bununla birlikte kendi dışkı ve idrarları içinde kalmalarına müsaade etti. Korkunç bir halde bulunan hayvanlar için gerekli işlemler yapılırken aileye ceza üstüne ceza verildi.

Bir anne ve iki kızı, aile evinde "korkunç" koşullarda yasa dışı bir yavru yetiştirme işi yürüterek 125.000 £ (4 milyon 244 bin 48 TL) kazandı. Mülkiyet baskınında memurlar, dışkı ve idrarla kirlenmiş ve su, ışık veya temiz havaya çok az erişimi olan odalarda yaşayan düzinelerce köpek ve yavru buldu. Anne Julie Pearce ve kızları Rosalie Pearce ve Kaylie Adams, yavruları Gumtree gibi sitelerde çok sevilen aile evcil hayvanlarının yavruları olarak sattılar, ancak gerçek çok farklıydı, yavrular aslında büyük ölçekli ve karlı bir köpek yavrusuydu. çiftçilik operasyonu. Üçlünün avukatları, müvekkillerinin mülkte olanlar için gerçekten üzgün olduklarını iddia etti.