Muğla, Aydın, Denizli, Burdur, Antalya dikkat! Devlet yetkilileri bas bas uyarmaya başladı. Artık kapımıza kadar gelip dayandı. Olacaklardan hepimiz sorumluyuz

Muğla, Aydın, Denizli, Burdur, Antalya başta olmak üzere tüm Türkiye'nin dikkat etmesi gereken çok önemli bir konu var. Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen ‘Tarımsal Kuraklık Eylem Programı’ toplantısında Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Saylak, hepimizi ilgilendiren bir konu hakkında "Artık kapımıza dayandı" ifadelerini kullandı.

Türkiye son dönemde kuraklık konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi illerde ikamet eden vatandaşlarımız kuraklık konusunda daha büyük endişe duyuyor. Çünkü bu illerimizde tüketilen su miktarı ciddi rakamlara çıkıyor. Ayrıca Türkiye'nin gelecekteki en büyük sorunlarından birinin kuraklık olacağı herkes tarafından dile getirilmeye başladı. Devlet yetkilileri de farkında oldukları tehlikeye karşı vatandaşları duyarlı olmaya davet ediyor. Çünkü bu konu vatandaşların elinde.