O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Hazar Ergüçlü kimdir?

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacağı öğrenildi. Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan Hazar Ergüçlü’nün hayatı merak konusu oldu. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına katılacak olan Hazar

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! O Ses Türkiye yılbaşı özel programı için geri sayım başladı. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç’un jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye Yılbaşı 2022 Özel Programına birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Medcezir dizisindeki Eylül rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü’nün, O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde sahne alacağı öğrenildi. Peki, 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacak olan Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü kaç yaşında, nereli?

 

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL KONUĞU HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Haberin Devamı

Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde doğmuştur. Kıbrıs Türkü oyuncudur.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır.

Haberin Devamı

7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır.

 

Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. Haziran 2016'da Star TV'de başlayan Yüksek Sosyete dizisinde Cansu Koran karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Kasım 2017'de başlayan Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun karakterini canlandırdı.

İlk sezonu Aralık 2018'de yayımlanan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizinin ilk dört sezonunda Zeynep karakterini canlandırdı. Alev Alev dizisinde Çiçek Görgülü karakterine Çiçek Görgülü karakterine hayat veren Ergüçlü, 2020'de Menajerimi Ara, 2021'de ise Saklı'da izleyici karşısına çıktı.

Sonraki Haber