O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! 2022 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Zeynep Avcı kimdir?

Almanya'daki O Ses Türkiye programında sergilediği performansla alkış toplayan Zeynep Avcı’nın 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacağı öğrenildi. Zeynep Avcı’ın hayatı merak konusu oldu. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı özel programının konuğu olan Zeynep Avcı kimdir?

O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları belli oldu! O Ses Türkiye yılbaşı özel programı için geri sayım başladı. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç’un jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye Yılbaşı 2022 Özel Programına birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Zeynep Avcı'nın, O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde sahne alacağı öğrenildi. Peki, 2022 O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına katılacak olan Zeynep Avcı kimdir? Zeynep Avcı kaç yaşında, nereli?

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL KONUĞU ZEYNEP AVCI KİMDİR?

Haberin Devamı

Ailesi ile 1970'li yıllarda Almanya'ya gelen Zeynep Avcı, Berlin'de büyüdü. Avcı, senelerdir Berlin'de sahne alan bir Türk müzisyen.

20 yıldır Berlin'de şarkı söyleyen Zeynep Avcı, "Beatztanbul" adlı orkestra ile biliniyor. Müzik eğitimine çocuk yaşlarında başlayan Avcı, büyük ud virtüözü ve müzisyen Nuri Karademirli ile çalışma fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Zeynep Avcı, katıldığı bir programda Türk Sanat Müziği eğitimini Serap Saat'ten aldığını söylemişti. İki çocuk annesi Zeynep Avcı, koç burcudur.

 

Sonraki Haber