O Ses Yılbaşı Özel'in konukları belli oldu

Herkes ekran başında olacağı yılbaşı akşamı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programını bekliyor. Peki O Ses Türkiye Yılbaşında hangi sanatçılar konuk olacak? 

Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle televizyon eğlencesinin daha da önem kazandığı bu yılbaşında ekran başındaki izleyiciler O Ses Yılbaşı Özel programını merakla bekliyor.

2021 yılına giriş yapacağımız güne özel olarak yılbaşı konseptli O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına hangi konukların katılacağı belli oldu. Peki O Ses Türkiye Yılbaşında hangi sanatçılar konuk olacak? 

Heyecanla beklenen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına; Sen Çal Kapımı dizisinin yıldız oyuncuları; Kerem Bursin, Hande Erçel,

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı dizisiyle yakından takip ettiğimiz usta oyuncu Ezgi Mola,

Survivor'da yıldızı parlayan yetenek Cemal Can Canseven,

Haberin Devamı

Her yaptığıyla gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki,

Yakın zamanda baba olan usta oyuncu Mert Fırat,

Haberin Devamı

Karakter rolünde Türk sinema-tiyatro Serhat Kılıç,

Hem fenomen hem de oyuncu olan Enis Arıkan,

Konuşanlar adlı programıyla yıldızı parlayan ve şimdi Acun Ilıcalı'nın paralı portalı Exxen'de yayına hazırlanan Hasan Can Kaya,

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldızları Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol,

Birlikte şarkılara imza atan oyuncu Özge Özder ve şarkıcı eşi Sinan Güleryüz,

Genç ve güzel dizi oyuncusu Miray Daner katılacak.

Klasikleşen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu sene yapılacak ve birbirinden değerli sanatçılar yer alacak. Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk'ün jüri koltuğunda oturacağı O Ses Türkiye Yılbaşında Seda Sayan'ın yerine jüri koltuğunda Ebru Gündeş'in olması bekleniyor.

Sonraki Haber