Skandallar çığ gibi büyüdü! Öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren öğretmenler şoke etti!

Öğrencilerine çıplak fotoğraflar gönderip cinsel ilişkiye giren öğretmenler şoke etti. Son olarak, 34 yaşındaki öğretmen 15 yaşındaki bir çocukla kocasının gözleri önünde cinsel ilişkiye girdi.

Koronavirüs salgınında dünyanın birçok ülkesinde okullar kapalı olmasına rağmen yeni skandallar çığ gibi büyüdü, özellikle ABD, İngiltere ve Avustralya'da arka arkaya rezaletler patladı.

Louisiana, Youngsville'de öğretmenlik yapan 34 yaşındaki Kimberly Wellman-Rich, ABD'ye öğrenci değişim programıyla gelen ve evinde kalan 15 yaşındaki bir çocukla kocasının gözleri önünde cinsel ilişkiye girdi.

Tutuklanan Kimberly Wellman-Rich ve kocası için ayrı ayrı kefalet ücretleri belirlendi. Yerel medya, uyuşturucu ve alkol verilen yabancı öğrencinin skandalın açığa çıkmasıyla evden alındığını duyurdu. Haberlerdeki en dikkat çekici detaylardan biri, olayın isimsiz bir ihbarla polise bildirilmesi.

Florida'daki bir ortaokulda futbol takımını çalıştıran öğretmen Hayley Morgan Hallmark'ın bir kız öğrenciyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Halihazırda 17 yaşında olan kurban, öğretmenin kendisine Ağustos 2017'den itibaren mesajlar atmaya başladığını söyledi.

Haberin Devamı

Öğrencisiyle evde ve sınıfta ilişkiye girdi

Kurbanına çıplak fotoğraflar da gönderen Hallmark, öğrencisiyle evde ve okuldaki sınıfta cinsel ilişki yaşadı. Polis araştırmasında, okuldaki öğrencileri ve velilerini şoke eden olayların iki yıl boyunca sürdüğü belirlendi.

Öğrencisini yedi aydan fazla istismar etti

Pennsylvania eyaletinde beden eğitimi öğretmenliği yapan Rochelle Cressman, 13 yaşındaki öğrencisine cinsel saldırıda bulunmaktan en az 5 yıl hapis cezası aldı. Mahkemede özür dileyen öğretmenin, yedi ayı aşkın süre boyunca öğrencisini istismar ettiği belirlendi.

Haberin Devamı

17 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı

ABD'nin Alabama eyaletine bağlı Killen kentindeki bir lisede öğretmenlik yapan Ashton Alana McCluskey, 17 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı. 50 bin dolar ödeyip serbest kalan matematik öğretmenine, iki ayrı suçlama yöneltilecek.

Meslekten men edildi

40 yaşındaki öğretmen Brooke Wright, Ohio eyaletine bağlı Gahanna'daki bir okulda görevliydi. 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisi ortaya çıkan Wright, dört yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme kararına göre, öğretmen ayrıca ömür boyu meslekten men edildi.

Haberin Devamı

Birçok öğrencisini otomobiline alıp evinde ilişkiye girdi

Ohio'dan bir başka öğretmen, Laura Dunker, öğrencisiyle parkta cinsel ilişkiye girmekten suçlu bulundu. İki yıl hapis cezası alan 31 yaşındaki Dunker'ın birçok öğrencisini otomobiline alıp evinde ilişkiye girdiği de belirlendi.

New Jersey, Willingboro'daki yedek öğretmen Kameelah Kareem, birçok öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten gözaltına alındı. Savcılık dosyasına göre, 41 yaşındaki öğretmen 2019-2020 öğretim yılı boyunca okul dışında öğrencilerle buluştu.

Bir tarlada ve başka iki yerde ilişki yaşadı

İngiltere'de ise 35 yaşındaki öğretmen Kandice Barber, 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği için altı yıl hapis cezası aldı. Buckinghamshire, Wendover'da görevli 35 yaşındaki öğretmenin öğrencisiyle okulun yanındaki bir tarlada ve başka iki yerde ilişki yaşadığı mahkeme kayıtlarına geçti.

İngiliz medyası, üç çocuk annesi Barber'ın okulun spor etkinliğinden öğrencisinin telefon numarasını aldığını ve mesajlar göndermeye başladığını aktarıyor. Çıplak görüntü ve fotoğraflar da gönderen öğretmenin öğrencisinden hamile kalmış olabileceği yine dosyada yer aldı.

Sonraki Haber