Ormanın ortasına yiyecekleri getirip koca canavarı ortaya çekti. Ama büyük bir canilik yaptı... O canavarı ve yavruları için öldürülme kararı verildi

Ormanda video çekmek için yiyecekleri alıp yanında götürdü ve devasa yaratıkların oraya gelmesini bekledi. Ancak ünlü sosyal medya fenomeni çektiği videoyu kısa zamanda sildi ve özür videosu çekti ama yaptığı hatanın bedelini anne ayı ve yavruları ödedi. Yiyecek ve çöplerle bir bölgeye çekilen ayıların öldürülmesi gerektiğine dair kural olan bölgede, korucular tarafından anne ayı öldürüldü. Yavrular da bulundukları yerde öldürülecek.

Bir YouTuber, bir yemek siparişi ve bir ayı, Japonya'da manşetlere çıkan bir tartışmanın merkezinde yer aldı. Mayıs ayında Ruko Hada, yeni gelen pizza, cips ve kola siparişini ayıların yaşadığı bilinen bir yerleşim bölgesinin yakınındaki bir ormana götürürken o anları kayda aldı. Ayıların, 30 kilometreden daha uzak bir mesafeden leşlerin kokusunu alabildiği biliniyor, bu yüzden şaşırtıcı olmayan bir şekilde iri bir dişi kareye girdi. Genç adam olay yerinden kaçtı ama arabasına saklandı ve 97 kiloluk anne ayı masasını nazikçe devirip pizzasını yemeye başlayınca ateş etmeye devam etti.