Ormanlarda alınan bir karar ortalığı karıştırdı! Doğanın en öldürücü hayvanını havadan karaya bırakacaklar! Tüm inekler tehdit altında

Ormanlarda alınan bir karar ortalığı karıştırdı. Doğanın en öldürücü hayvanlarından birini kırsal bölgeye bırakacaklar. Önce 7 tanesinin bırakılacağı konuşulan ve nesli tehlike altındaki türlerden biri olan boz ayıların popülasyonlarının artması amaçlanırken kırsal bölgede hayvancılık yapan bölge sakinleri, korku dolu günler yaşıyor. Ayılar etrafta serbestçe dolaşırsa bölgede otlayan tüm inekler ciddi bir tehlike altına girecek.

Eyalet ve yerel yönetimlerin yanı sıra çok çeşitli hayvancılık ve tarım endüstrisi grupları, Biden yönetiminin kırsal toplulukların yakınındaki Washington ormanlık alanına boz ayıları serbest bırakma planına karşı çıkıyor. Ulusal Sığır Eti Derneği (NCBA), Kamu Arazileri Konseyi (PLC) ve Amerikan Çiftlik Bürosu Federasyonu'nun (AFBF) da aralarında bulunduğu gruplar, bu hafta federal hükümete sundukları açıklamalarda boz ayıların toplulukların yakınına bırakılmasının onların yaşamlarına zarar vereceğini savundu.