Polis Adliye

Hatay'da binaya çıkan şahıs canına kıymak istedi

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir şahıs intihar etmek için binaya çıktı. Vatandaş, ikna çalışmalarıyla intihardan vazgeçirildi.

Sosyal medyadan tanıştı, hayatının hatasını yaptı!

Malatya’da akılalmaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Bir kişinin sosyal medyada tanıştığı şahıs tarafından 360 bin TL’si dolandırıldı. Olayla ilgili g özaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı. Diğer 2 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Mide bulandıran sapık, ilk kez hakim karşısında!

İstanbul Bağcılar’da 4 kız çocuğuna, işlettiği dükkanda yaptığı ses yalıtımlı odada cinsel istismarda bulunup o anları kayıt altına aldığı suçlamasıyla yargılanan Metin Şenay ilk kez hakim karşısına çıktı. Basına ve izleyicilere kapalı şekilde yapılan yargılamaya giremeyen avukatlar, duruma tepki gösterdi. Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapsi isteniyor.

Gazze dışına çıkmaları yasaklandı!

İsrail ordusunun Mısır sınırında bulunan Refah Sınır Kapısı'nın "operasyonel kontrolünü" ele geçirdiğini duyurmasının ardından bölgeye ilaç ve tıbbi malzeme girişinin; yaralı ve hastaların da tedavi amacıyla çıkışının engellendiğini bildirildi.

Daireyi terk etmemek için yaptığı şey korkuttu!

Şişli'de yaşayan bir kişi, tahliye etmesi gereken binadan çıkmamakta diretti. Tahliye için gelen memurlara direnen şahış, çatıya çıkarak binayı ateşe verdi.

Maganda terörüne kurban gitti!

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir düğünde havaya ateş açılması sonucu kurşunun isabet ettiği kadının bebeği öldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Evinden çıkarılmak istenen adam, binayı yaktı

Şişli’de oturduğu dairenin tahliyesine karşı çıkan bir kişi, binayı yakmaya çalıştı. Binanın çatı katına çıkarak, dış cephe kısmını ateşe veren şüpheli ile 2 kadın, çilingir yardımıyla içeri giren polisler tarafından gözaltına alındı. Yaşanan olay sırasında fenalaşan bir kişi hastaneye kaldırılırken, çıkan küçük çaplı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Gelinin duvağını toplarken kanlar içinde kaldı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir düğünde yaşanan olayda Zemzem Özdemir'e (42), gelinin duvağını topladığı esnada maganda kurşunu isabet etti. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da bıçaklı kavga kameraya böyle yansıdı

Diyarbakır/Yenişehir'de akşam saatlerinde iki grup arasında tekmeli, yumruklu kavga çıktı. Sinirlerin gerildiği kavgada taraflardan birinin bıçak çekmesi üzerine 1 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ekipler 2 kişiyi gözaltına aldı.

Camide tadilat yapan işçinin bacağı kesildi

Adana’nın Kozan ilçesinde camide tadilat yapan işçinin bacağı kesildi. Yaralanan işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

2 otomobil çarpıştı: Anne ve kızı yaralandı

Bolu’da iki otomobil çarpıştı. Korkutan kazada 4 yaşındaki çocuk ve annesi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.