Rock and Roll Kralı Elvis Presley'in davulcusu Ronnie Tutt yaşamını yitirdi

Rock'ın kralı Elvis Presley'in davulcusu Ronnie Tutt, 83 yaşında yaşama veda etti.

King of Rock and Roll anısına yürütülen Graceland Instagram sayfasında "efsanevi davulcu" Ronnie Tutt'un ölümüne dair dokunaklı bir duyuru yapıldı. 

Uzun yıllar Rock and Roll Kralı Elvis Presley ile çalışan Ronnie Tutt yaşama veda etmesi müzikseverleri derinden etkiledi. 

Elvis Presley, 1977 yılında 42 yaşındayken yaşama veda etmişti. Ronnie Tutt ise Elvis'in ünlü olmasında en büyük destekçisi ve yakın arkadaşıydı. 

Teksas'ta doğan Ronnie, müzikle büyüdü ve Elvis Presley ile tanışması ile tüm yaşamı değişmişti. Ronnie Tutt,  Elvis Presley'i unutulmaz yapan "Taking Care of Business"te arkasında çalan kişiydi.

İşte Graceland'in yayınladığı dokunaklı bildiri:

Haberin Devamı

"Elvis Presley Enterprises ile hepimiz, Ronnie Tutt'un vefatını öğrendiğimizde derinden üzüldük. Efsanevi bir davulcu olmasının yanı sıra, Graceland'de birçoğumuz için iyi bir arkadaştı. 

"Ronnie, Elvis'in mirasının inanılmaz bir elçisiydi - Elvis'le çalışma anılarını hayranlarla paylaşmanın yanı sıra Elvis'in müziğini daha sonraki Elvis in Konser gösterileri ve performanslarıyla dünyanın dört bir yanındaki arenalara taşıdı." denildi

Sonraki Haber