Sabah bahçeye giden bahçıvan, dün akşam orada olmayan korkunç bir manzarayla karşılaştı. Vıcık vıcık bir şey bitkiyi tamamen kaplamıştı

Sabah bahçesine giderek bitkilerini kontrol eden bahçıvan, çilek bitkilerinin çevresinde bir şeyler görünce şaşkına döndü. Dün akşam orada olmayan siyah yumurta benzeri vıcık vıcık bir madde bitkiyi tamamen kaplamıştı. Hemen görüntülerini kaydedip sosyal medyada paylaştı ve uzmanlar bu ilginç madde hakkında yorumda bulundu. Cıvık küf olduğu tahmin edilen maddenin çok hızlı ürediği söylendi. Bu yapı, ne bitki ne de hayvan olarak kabul ediliyor.

Avustralyalı bir bahçıvan garip bir manzarayla karşılaştı. Çarşamba günü çilek bitkisinin tabanını ve sapını kaplayan havyar gibi görünen bir şey buldu. Şüpheli siyah büyüme günler süren yağmur ve nemli havanın ardından "Bir gecede ortaya çıktı. Yumurta gibi mi görünüyor?" dedi. Melbourne sakini internette, "Kimse tanımlamaya yardımcı olabilir mi?" diye sordu. Mikolog ve tıbbi kimyager Dr. Kylie Agnew-Francis'e göre, pahalı balık yumurtası gibi görünmesine rağmen bu tuhaf maddenin aslında bir tür cıvık küf olması muhtemel gibi görünüyor.