Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, şartları neler? Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı 2024, kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde sağlık hizmetlerinin yürütülebilmesi için 27 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek. Gelen resmi karar sonrası “27 bin sözleşmeli Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, şartları neler?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki; Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı şartları, başvuruları ve tarihleri!

Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları, başvurusu ve tarihleri için araştırmalar başladı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar doğrultusunda sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek. Bu kapsamda; başvuruda bulunmak isteyen binlerce kişi “27 bin sözleşmeli Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, şartları neler?” sorusuna yanıt arıyor. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024, kadro ve branş dağılımı hakkında bilgiler.