Sadece 15 gün sürecek lale şöleni!

Muş Ovası'nı kırmızıya bürüyen laleler sadece 15 gün görülebilecek. Soğanlarının toplanması ve taşınması yasak olan laleler, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Muş Ovası, baharın gelişiyle birlikte açan lalelerle kırmızıya büründü. Yaklaşık 15 günlük ömrü olan laleler, seyrine doyumsuz manzaralar oluşturdu

Türkiye’nin en büyük ovalarından Muş Ovası, açan laleler nedeniyle kırmızıya büründü. 15 günlük ömürleri olan laleler, seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu.

Doğasever ve fotoğraf sanatçıları, karlı dağların manzarası eşliğinde lalelerin fotoğraflarını çekerek anı ölümsüzleştiriyor. Aileleriyle birlikte gelen çocuklar ise laleler arasında koşmanın mutluluğunu yaşadı.

Muş Ovası'nı kırmızıya bürüyen laleler görsel şölen oluşturdu! Sadece 15 gün görülebilecek
Açık hava stüdyoya dönüşen lale tarlasında birbirinden güzel fotoğraflar çekilen Oylum Çavdar, “Muş’ta sert ve çetin geçen bir kış mevsimi yaşandı. Kar ne zaman eriyecek derken, Muş Ovası art arda açan lalelerle kıpkırmızıya büründü.

Haberin Devamı

Muş Ovası'nı kırmızıya bürüyen laleler görsel şölen oluşturdu! Sadece 15 gün görülebilecek
Bende ilk defa doğal olarak yetişmiş bir lale tarlası görüyorum. Çok güzel bir duygu, burada olduğumuz için çok mutluyuz. Fotoğraflar çekiyoruz, fotoğraflar çekiliyoruz. Harika bir duygu ve burası çok güzel" diye konuştu.

Sonraki Haber