Serdar Ortaç'tan Beşiktaş'a hakaret ve el hareketi

Serdar Ortaç, Beşiktaş Adana Demirspor maçının bitmesinin ardından sahne aldığı programda yaptığı hareketler ve söylediği sözler nedeniyle büyük tepki çekti.

This browser does not support the video element.

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Beşiktaş - Adana Demirspor maçından sonra sahne aldığı mekanda, Adanalılar'ı kutlarken argo ifadeler kullanıp, el hareketleri yaptı.

Şarkıya ara verip hakaret etti

Serdar Ortaç şarkısını kesip bir konuşma yaptı. Konuşma sırasında el hareketleri de yapan Ortaç, "Masalardan ışıkları gösteriyorlar telefondan. Adana Demirspor... Adana Demirspor bu hafta .... helal olsun Adana. O yüzden söylüyoruz. O yüzden zıplıyoruz" dedi.

Çarşı'dan Serdar Ortaç açıklaması: Yaşadıklarından ders almıyorsun

Haberin Devamı

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdiği Serdar Ortaç için bir açıklama da siyah-beyazlı takımın taraftar grubu Çarşı'dan geldi.

Çarşı grubu, Serdar Ortaç'ın geçmişteki pişmanlıklarına atıfta bulunarak, şu açıklamayı yaptı:

"Yaşadıklarından hiç ders almıyorsun… Hayatın zincirleme “yapmasaydım, etmeseydim” keşkelerle dolu…

Senden beklenen sözler, beklenen hareketler. Hiç şaşırtmıyorsun. Bu edep dışı, ahlak dışı el hareketi ve sözlerinin (hukuki) maddi, manevi yaptırımları olacaktır!"

Haberin Devamı

Beşiktaş hukuki süreç başlattı

Beşiktaş kulübünün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.

Serdar Ortaç özür videosu yayınladı 

Haberin Devamı

Tüm Beşiktaş camiasından özür dileyen Ortaç, paylaştığı videoda "O gece Adana'da konserde bir seyirci telefonunu gösterdi. Israrla 'Bunu söyle abi' dedi. Ben de öyle dedim. Yani kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem. Futbolla işim yok. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim. Beşiktaş'tan özür diliyorum." sözlerine yer verdi.