Sermiyan Midyat darp davasını ti'ye aldı: Ben dava adamıyım

Eski sevgilisi Sevcan Yaşar’ın hakkındaki darp suçlaması nedeniyle yargılanan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, davayla ilgili soruya hangi esprili karşılığı verdi?

This browser does not support the video element.

Ünlü oyuncu ve senarist Sermiyan Midyat, oturduğu semt olan Cihangir’de görüntülendi. Midyat, kendisi gibi oyuncu olan abisi Serhat Midyat’la sohbet etti. Kardeşi Sermiyan Midyat’ın aksine oldukça sakin bir hayatı olan Serhat Midyat, görüntülenmek istemedi. Esprili kişiliğiyle tanınan Sermiyan Midyat, bu sırada ankesörlü telefonu eline alıp konuşuyormuş gibi yaparak muhabirlerle şakalaştı. Diş tedavisi gördüğünü söyleyen Midyat, geçen günlerde sosyal medyadan “Hükümet Adam” filmini çekeceğini duyurmuştu.

Eski sevgilisi Sevcan Yaşar’ın açtığı darp davası nedeniyle yargılanan ünlü oyuncu, hakkındaki hapis istemiyle ilgili bilgilerin doğru olmadığını öne sürdü. Davanın geçen ay yapılan duruşması hakimin tayini çıktığı için 5 Şubat’a ertelenmişti.

Eskişehir’de çekilen “Savaşçı” dizisinde rol alacağı gündeme gelen Sevcan Yaşar’ın son anda projeden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Sermiyan Midyat’a darp davasının iş hayatını etkileyip etkilemediği soruldu.