Koeman ile son noktaya gelen Barcelona, gözünü Klopp'a dikti

Rayo Vallecano deplasmanında 1-0'lık mağlubiyetle haftayı 9. sırada tamamlayan Barcelona'da Ronald Koeman depremi yaşanmaya devam ediyor.

La Liga'da 10 haftada sadece 15 puan toplayabilen ve ligde 9. sırada bulunan Katalan kulübü, geçtiğimiz hafta El Clasico'da Real Madrid'e 2-1 yenilmiş ve Hollandalı çalıştırıcı Ronald Koeman için tehlike çanlarının çaldığı İspanya basınında yazılmıştı.

Rayo Vallecano deplasmanında da kayıp

El Clasico mağlubiyeti sonrasında ligde Rayo Vallecano'ya konuk olan Barça, bu deplasmandan da eli boş döndü. Ronald Koeman maçın ardından her ne kadar takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu açıklasa da taraftarların sabrı kalmadığına ilişkin basında çıkan haberlerin sayısı artırıyor.

Maçta Memphis Depay ile penaltı kaçıran Barcelona'da, Messi sonrasında ki düşüş Alman hoca Jurgen Klopp ile giderilmek isteniyor.

Haberin Devamı

Sözleşmesi 2024 yılına kadar

Liverpool'a 15 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ni, 30 yıl sonra da Premier Lig kupası kazandırmayı başaran Klopp'un sözleşmesi 2020 yılında sona ermişti. İddialara göre, Real Madrid, Alman hocanın kapısını çalmış ancak Klopp, Liverpool ile 2024 yılına kadar sözleşmesini uzatmıştı.

Bu yılda sezona adeta rüzgar gibi başlayan Liverpool geçtiğimiz hafta, Ronaldolu Manchester United'ı 5 golle geçmeyi başardı.

Klopp için Barcelona iddiaları gündeme gelse de, Alman hocanın 2024 yılına kadar olan sözleşmesi ve takımın bu yıl gösterdiği performans nedeniyle takımda kalacağı tahmin ediliyor.

Sonraki Haber