Galatasaray ve Fenerbahçe derbi hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında karşılaşacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor.

Fenerbahçe, teknik direktörü Vitor Pereira'nın yönetimindeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlarken, Başkan Ali Koç da ilk hazırlıkları takip etti.

Sarı-lacivertli futbolcular daha sonra pas istasyon çalışması yaptı. Fenerbahçe'de Berke Özer antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken; Valencia, Tisserand, Altay, Gustavo ve Valencia ise tedavileri nedeniyle gerçekleştirilen antrenmanda yer alamadı.

Galatasaray eksik kadro çalıştı

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanın ilk bölümünde kuvvet çalışması ve dinamik ısınma yapıldı. Devam eden kısımda teknik çalışmalar üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılığa yönelik oyunlar oynanırken, idman soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Haberin Devamı

Milli takım kamplarında bulunan Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Işık Kaan Arslan, Bartuğ Elmaz, Eren Aydın, Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed antrenmanda yer almadı.

Karşılaşma, 21 Kasım Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.

Sonraki Haber