Süper Kupa maçı ne zaman ve nerede oynanacak? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali saat kaçta oynanacak? TFF açıkladı!

Futbolla yakından ilgilenen vatandaşlar, Süper Kupa final maçını heyecanla bekliyor. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak olan maç için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama geldi. Final maçı için geri sayım başladı. Futbolseverler, yeni gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki, Süper Kupa maçı ne zaman, nerede oynanacak? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finali saat kaçta oynanacak?

Süper Kupa finali, sporseverler tarafından aylardır bekleniyor. Bu yıl 50.'si oynanacak olan karşılaşmada Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Kıyasıya geçecek mücadele için geri sayım başladı. İki takımın 7. defa karşı karşıya geleceği mücadele için heyecan devam ediyor. Süper Kupa maçıyla ilgili tüm ayrıntılar yakından takip edilirken, konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama geldi. İşte, Süper Kupa final maçıyla ilgili tüm bilgiler...