Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler'in gerçek mesleği şaşırttı!

Çatı Katı Aşk dizisinden sonra Teşkilat dizisiyle ekranlara dönen Ezgi Şenler'in gerçek mesleği sevenlerini şaşırttı.

TRT 1’in yeni dizisi Teşkilat’ta Pınar karakterine hayat veren Ezgi Şenler'in gerçek mesleği sevenlerini şaşırttı.

TRT 1'in yeni dizisi 'Teşkilat', dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın operasyonlarının anlatıldığı Teşkilat dizisinin son bölümü sonrası sürpriz gerçek ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Snob Magazin'in haberine göre; 'Teşkilat' dizisinde Pınar karakteriyle seyirci karşısına çıkan Ezgi Şenler'in aslında balerin olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki güzel oyuncunun Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nden mezun olduğu ortaya çıktı. Şenler, 9 yaşından bu yana baleye ilgi duyuyormuş. Ezgi Şenler, 2016 yılında 'Bodrum Masalı' dizisiyle oyunculuğa başlamıştı. Şenler, 'Çatı Katı Aşk' ve 'Nefes Nefese' gibi sevilen projelerde de rol almıştı. Ünlü oyuncu eğer oyunculukta başarılı olmasaymış balerinlik yapacakmıştı.

Şenler, 'Çatı Katı Aşk' ve 'Nefes Nefese' gibi sevilen projelerde de rol almıştı. Ünlü oyuncu eğer oyunculukta başarılı olmasaymış balerinlik yapacakmış.

Sonraki Haber