Transfer

Fenerbahçeli yıldız için 23 milyon euroluk teklif!

Fenerbahçe’de bu sezon forma giydiği 49 maçta 22 gol atan yıldız futbolcu şimdiden Avrupa takımlarının radarına girdi. Yıldız futbolcu için Ali Koç yönetimine 23 milyon euroluk teklif geldiği iddia edildi. Ali Koç’un yıldız futbolcuyu takımda tutmasının zor olacağı belirtildi.

Hasan Arat transferi biterse bedava imzayı atacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, stoper bölgesine aradığı ismi Danimarka’da buldu. Hasan Arat yönetimi 10 milyon euroluk yıldızı transfer etmek istiyor. Yıldız futbolcu anlaşma sağlanırsa bedelsiz olarak transfer olacak.

Galatasaray’dan şaşırtan transfer adımı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, forma giydiği 31 maçta 21 gol atan yıldız golcüyü kadrosuna katmak istedi. İstenen yüksek bonservis bedeli sonrası yönetim transferi rafa kaldırdı.

Icardi geleceği hakkında kararını verdi!

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi geleceği hakkında kararını verdi. İsmi transferde birçok takımla anılan golcü futbolcu geleceği hakkındaki kararını menajerine söyledi.

Beşiktaş’ın ilk transferini duyurdular!

Kadro yapılanmasına başlayan Beşiktaş, defans hattını güçlendirdi. İngiliz basınına göre Beşiktaş yeni savunma bakanı Arjantin’de buldu. Siyah-beyazlı takım 23 yaşındaki piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen yıldız futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Ali Koç çıldırdı, kasayı eurolarla dolduracak!

Fenerbahçe’de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerek 29 gole katkı yapan yıldız futbolcuya talip çıktı. İsmail Kartal’ın en çok güvendiği futbolcu için Ali Koç yönetiminin 35 milyon euro bonservis istediği, bu bedelin üzerinde teklif gelirse transfere izin verebileceği kaydedildi.

Sezonun ilk transferini Trabzonspor yaptı!

Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk transferini yaptı. Bordo-mavili ekip bonservisi Standard Liege’de bulunan Denis Draguş ve kulübüyle anlaşmaya vardı. Transfer işlemlerinin tamamlanması sonrası Draguş, resmi imzayı atayacak.

Galatasaray transferde atağa kalktı!

Gelecek sezonunun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray orta sahada Lucas Torreira’nın yanına aradığı orta saha oyuncusunu buldu. Yönetim 40 milyon euroya transfer edilen 21 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

2 Alman ve 2 Fransız takımı kapıyı çalacak!

Fenerbahçe’de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 10 milyon euro piyasa değerindeki yıldız futbolcuya 2 Alman ve 2 Fransız takımı talip oldu. Ali Koç yönetiminin yıldız futbolcu için 25 milyon euro bonservis talep ediyor.

18 milyon euro teklif ettiler ama aslan 25 istiyor

Galatasaray’da bu sezon gösterdiği performansla taraftarların gözbebeği olan olan yıldız futbolcu için 18 milyon euroluk transfer teklifi geldi. Yönetimin ise yıldız futbolcu için 25 milyon euro bonservis beklentisi olduğu kaydedildi.

Arda Güler’in yeni adresini resmen açıkladılar!

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler’in yeni adresi hakkında çarpıcı bir analiz yapıldı. Milli yıldızın yeni adresini duyanlar şaşkına dönecek.