Türkiye'de Akdeniz, Ege'yi istila ettikten sonra Marmara'ya giriş yapacaktı! O istilacı canlıdan önce başka bir istila başladı! Resmen yumurta yutuyor

Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelere göre Türkiye'de küresel ısınmanın artmasıyla birlikte yeni hayvan istilaları görülmeye başlaması bekleniyor. O istilalardan birinin balon balığı yapacak. Akdeniz, Ege'yi istila ettikten sonra Marmara'ya giriş yapacak olan balon balığından önce ise bir başka hayvan Marmara'da etkisini gösterdi. Resmen yumurta yutuyor.

Türkiye'de deniz suyu hızla ısınmaya devam ederken, deniz suyunun ısınmaya başlamasıyla birlikte çeşitli sorunlar da ortaya çıkıyor. Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelere göre Türkiye'de küresel ısınmanın artmasıyla birlikte yeni hayvan istilaları görülmeye başlaması bekleniyor. O istilalardan birinin balon balığı yapacak. Akdeniz, Ege'yi istila ettikten sonra Marmara'ya giriş yapacak olan balon balığından önce ise bir başka hayvan Marmara'da etkisini gösterdi. Resmen yumurta yutuyor.