Türkiye'de Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova'ya doğru akın akın istilaya geçecekti. Balıkçılara piyango vurdu. Yüzde 100 artış var

Türkiye'de Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova'ya doğru akın akın istilaya geçecekti. Tarım ve Orman Bakanlığı, duruma el koydu, balıkçılara piyango vurdu. Kızıldeniz’den gelerek Akdeniz’de yerleşen hem yerli balıkların popülasyonuna hem de balıkçıların ağlarına zarar veren balon balığıyla mücadele sürerken Tarım ve Orman Bakanlığı son yıllarda balon balığının kuyruğunu getiren balıkçılara 12,5 lira ödüyordu. Yüzde yüz artış yapılan balık kuyrukları için artık 25 TL ödenecek.

Türkiye'de Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova'ya doğru akın akın istilaya geçecekti. Tarım ve Orman Bakanlığı, duruma el koydu, balıkçılara piyango vurdu. Kızıldeniz’den gelerek Akdeniz’de yerleşen hem yerli balıkların popülasyonuna hem de balıkçıların ağlarına zarar veren balon balığıyla mücadele sürerken Tarım ve Orman Bakanlığı son yıllarda balon balığının kuyruğunu getiren balıkçılara 12,5 lira ödüyordu.