Türkler Çıldırmış Olmalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Türkler Çıldırmış Olmalı filmi nerede çekildi?

Murat Aslan'ın 2009 yapımı Türkler Çıldırmış Olmalı filmi bu akşam tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Peker Açıkalın ve Önder Açıkbaş'ın bulunduğu Türkler Çıldırmış Olmalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Türkler Çıldırmış Olmalı filmi nerede çekildi?

Bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında yayınlanması beklenen Türkler Çıldırmış Olmalı filminin detayları merak konusu oldu. 2009 yılında gösterime giren, yönetmen koltuğunda Murat Aslan'ın oturduğu Türkler Çıldırmış Olmalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Senaryosunu da Yılmaz Erdoğan'ın akleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş ve Erdem Akakçe ıgibi isimler yer alıyor. İskender Paydaş'ın film müziklerini yaptığı Türkler Çıldırmış Olmalı filmi nerede çekildi? Detaylar haberimizde...

TÜRKLER ÇILDIRMIŞ OLMALI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Film Türkiye’nin en zengin işadamının ailesi ile dünya turuna çıkması ve Güney Afrika kıyılarında Somalili korsanlar tarafından kaçırılması ile başlıyor. Korsanlar işadamı için Türkiye’den yüklü miktarda fidye istiyorlar. Türk Hükümeti de işadamının kurtarılması için askeri bir tim gönderilmesine karar veriyor. Ancak bir diplomatın önerisi dikkate alınarak uluslararası ilişkilerin hassas dengesi sebebi ile bu iş için resmi bir tim değil de ‘Her Türk asker doğar’ sözünden yola çıkarak illegal bir tim oluşturuluyor.

Haberin Devamı

Bir hafta gibi kısa bir sürede operasyon için bu ekibi eğitmek timin liderleri Albay Mehmet Kara ve onun güzelliği kadar sertliği ve disiplini ile de tanınan kızı, yüzbaşı Asena'ya düşer. Eğitimden sonra Güney Afrika’ya bırakılan ekip Somalili korsanlar ve Afrikalı yerliler ile mücadele ederler, maceradan maceraya koşarlar… Afrikalı yerli kabilenin şamanı da onlara bu maceralarında yardımcı olur. Bu arada Somalili korsanların lideri Adbul Hasbi Aden, Türk işadamı Fahri Bayer’in ve eşi Şenay Bayer’in kızları Tuğçe’ye aşık olur.

TÜRKLER ÇILDIRMIŞ OLMALI FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Haberin Devamı
  • Tuba Ünsal
  • Peker Açıkalın
  • Önder Açıkbaş
  • Oya Aydoğan
  • Ruhi Sarı
  • Kadir Çöpdemir
  • Durul Bazan
  • Zeynep Beşerler
  • Erdal Tosun
  • Erdem Akakçe

TÜRKLER ÇILDIRMIŞ OLMALI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Türkler Çıldırmış Olmalı'nın Türkiye'de çekilen sahneleri için Kenya'dan mimarlar getirildi. Bahçeköy'de büyük bir alana köy kuruldu. Filmde 1000 adet Afrikalı yerli, figüran olarak yer alıyor.

Film için 4 milyon dolarlık bir bütçe ayrıldı ve Bahçeköy'e Afrikalı bir yerli köyü ile Somalili bir korsan şehri kuruldu. Yerli köyünün orijinaline çok yakın olabilmesi için her detay düşünüldü ve tasarımı Kenyalı bir sanat ekibinin danışmanlığında yürütüldü.

Sonraki Haber