TV Haberleri

Haklarımızdan haberdar mıyız? TV100'de soru cevap

Artan kira fiyatları ve konut yetersizliği ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. Anlaşmazlıklar çoğalınca mahkemelerin dosya yükü de arttı. Peki ev sahibi-kiracı anlaşmazlığında kim haklı? Haklarımızdan ne kadar haberdarız? Ev sahibi, kirayı istediği miktarda artırabilir mi? Kiracı hangi durumda tahliye edilebilir? Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklarla ilgili merak edilen pek çok soruyu sizin için Avukat Deniz Çelikli'ye sorduk. İşte haberin detayları...

Esra Erol'da şoke eden olay! Dadı katil çıktı

Her gün şaşkınlık yaratan yeni bir olayın ekrana taşındığı Esra Erol'da programında, bir skandala daha imza atıldı. Mehmet-Rabia Altun çiftinin yuvasının yıkılmasına sebep olduğu iddia edilen Dadı Meryem'in, 8 yaşındaki küçük bir kızın ölümünden 9 yıl cezaevinde yattığı ortaya çıktı. Dadı Meryem'in ayrıca hapisten çıktıktan sonra da cinsiyetini değiştirdiği öğrenildi.

Seçim bitti, kavgası bitmedi

Seçimin üstünden 3 gün geçti. Muhtarlık kavgaları bitmek bilmiyor. Son haber Bayburt'tan geldi. Hem muhtar adayı hem de yakınları kozlarını ikinci kez paylaştı. Sopayı kapan karşısına çıkanın gözünün yaşına bakmadı.

Survivor'da gerilim!

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye tepki göstererek, "Senin iflah olma şansın sıfır. Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi?" dedi.

ATV'nin dizisinden final kararı!

ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri'nden hayranlarını üzecek haber geldi. Başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Tilbe Saran, Halil Babür ve Arif Pişkin'in yer aldığı dizi final kararı aldı.

İnci Taneleri rekor kırdı!

Ekranların en sevilen dizilerinden 'İnci Taneleri' perşembe akşamın en çok izlenen dizisi oldu.

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Duyanlar şaştı kaldı

18 yaşındaki Sevdiye Bahar, 4 yıl önce Adana’da kaybolan annesi Hamide Kalkan’ı, araştırmacı gazeteci Müge Anlı sayesinde bir günde buldu. Ancak genç kızın sevinci, kursağında kaldı. Canlı yayına bağlanan 44 yaşındaki 3 çocuk annesi Hamide Kalkan, “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı. Onu tercih etti. Çocuklarım beni saçımdan tutup sokaklarda sürüdüler. Oğlum burnumu kırdı. Evlatlarımın hiçbirini istemiyorum. Benim için öldüler” dedi. Kararından dönmeyen Kalkan'ı, Müge Anlı bile ikna edemedi.

Televizyonda en çok izlenen diziler belli oldu!

17 - 23 Mart 2024 tarihleri arasında, televizyonda en çok izlenen yerli diziler belli oldu.

Kızılcık Şerbeti'nde o sahneyi kimse fark edemedi

Kızılcık Şerbeti dizisinin 56. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Yayınlanan dizinin bir sahnesinde Yasak Elma'ya gönderme yapıldı. Ancak o detayı kimse fark edemedi. İşte merak edilen o sahne...

Acun Ilıcalı, Poyraz'ın suçunu açıkladı!

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında gelmiş geçmiş en büyük cezayı alacağını söylediği Poyraz'ın bir Dominikli'nin evini soyduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı açıkladı!

Acun Ilıcalı, ekranların sık izlenen yarışma programı Survivor'ın bu akşam yayınlanacak bölüm tanıtımında "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı" diyerek Poyraz'a Survivor tarihinin görmediği bir ceza vereceklerini açıkladı.