Yarkadaş: Kılıçdaroğlu, 6'lı masanın 2 toplantısından sonra adaylığını açıklayacak

tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programında konuşan eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, Maltepe'deki Milletin Sesi mitingini değerlendirdi. Yarkadaş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masanın tamamlanacak olan 2 toplantısından sonra cumhurbaşkanı adaylığını açıklayacağını söyledi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı uzun süredir kamuoyunun gündemini meşgul ediyor.. İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in 'aday olmayacağım' ilanın ardından Kılıçdaroğlu'nun ismi CHP'nin parti kurmayları tarafından son dönemde daha çok öne çıkarılmaya başladı. Son olarak bugün Maltepe’deki 'Milletin Sesi' mitingi öncesi konuşan CHP’li Engin Altay,  "Şu tablo biraz gösteriyor ki; eskiden 'gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu' deniyordu, o 'gönlümüzün' kısmı biraz kalktı. Artık CHP'liler, yöneticiler, yetkililer, bizler, CHP'yi diyorum ama 6'lı masayı demiyorum; CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu diye bir algı oturdu."  ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu'nun adaylık konusu bugün tv100 ekranlarına gelen Pınar Işık Ardor'un sunduğu Gündeme Dair programında da masaya yatırıldı. Programın konuklarından eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş çok konuşulacak sözlere imza attı.

'Kılıçdaroğlu, 6'lı masanından 2 toplantısından sonra açıklayacak'

Yarkadaş, 'Sayın Genel Başkan cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, net bir mesaj daha verdi. Nasıl verdi, çıkıp ben adayım demedi. Zaten demesi de beklenmiyordu. Sayın Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığını Millet İttifakı'nın, ya da yeni adıyla 6'lı masanın tamamlanacak olan 2 toplantısından sonra açıklayacak. 

Sonraki Haber