Ümran Avcu, Tiktok Videoları Hakkında Değerlendirmede Bulundu

Kendi çektiği Tiktok videoları hakkında değerlendirmelerde bulunan Fenomen Ümran Avcu, “Farklı bir video konsepti oluşturdum. Videolarımda taklit yapmayı seviyorum, bu alanda kendimi geliştirdiğime inanıyorum.” sözleriyle Tiktok üzerinden paylaştığı videolarının genel konseptinden bahsetti.

Son zamanlarda Tiktok gibi sosyal medya platformlarının ön plana çıktığını belirten Ümran Avcu, “Tiktok’un kullanıcı sayısı milyonları buluyor. Bu durum sadece şahsi hesapların değil, marka hesaplarının da bulunmasına neden oluyor. Daha fazla müşteriye ulaşmak isteyen markalar, Tiktok başta olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarında hesap açıyor. Bu durum, son dönemlerde sosyal medya platformlarının daha çok iş platformu olarak değer görmesine neden olmuştur. Birçok insanın iş sahası olarak gördüğü sosyal medya platformlarını ben de bu anlayışla değerlendirdim ve video içerikleri hazırlayarak oluşturduğum videoları takipçilerimle paylaştım. Videolarımın olumlu yorumlar aldığını, bu durumun beni bir hayli mutlu ettiğini belirtebilirim.” ifadelerinde bulundu.

“Farklı Bir Video Konsepti Oluşturdum”

Kare yüz efektifi kullanarak videolar çeken ve videolarda sesini değiştiren Ümran Avcu, “Oluşturduğum konsept açıkçası pek çok insan tarafından ilgi gördü. Bu durum, daha fazlasını yapabilmek için kendime inanmamı sağladığı için çalışmalarımı titizlikle sürdürdüğümü söyleyebilirim. İnsanların bir kısmı, video çekiminin kolay olduğunu düşünse de aslında çok planlı bir çalışma içerisindeyim. Öncelikle videolarımın temalarını oluşturuyor, daha sonra bu temalar üzerinden video çekimini yapıyorum. Çok kolay görünen videoların arkasında ciddi bir emek var. Takipçilerim bu durumun farkında olduğu için beni destekleyen yorumlarda bulunuyor.” sözleriyle video içerikleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

“Oluşturduğum Konsept Takipçilerim Tarafından Beğenildi”

Umranto takma ismiyle videolarını paylaşan Ümran Avcu, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Her zaman kariyer hayatında farklı adımlar atmak mümkün. Tek bir işe bağlı kalmak, diğer fırsatların kaçmasına neden olacaktır. Sosyal medya platformları, insanların keşfettikleri yeni bir alan. Yani bu alanda yapacağınız çalışmalar, aslında yapmak istediğiniz işi bulmanızı kolaylaştırıyor. Bu nedenle sosyal medyanın çok güçlü olduğuna inanıyorum. Doğru adım atmanız, başarılı çalışmalar yapmanızı sağlayacaktır. Tiktok’a 2021 yılında giriş yaptım ve Tiktok’un gücünü fark ettim. O zamandan beri oluşturduğum konsept üzerinden videolar çekiyorum. Paylaştığım videolarımın beğenilmesi ise beni gerçekten çok mutlu ediyor.”

Sonraki Haber