Ünlü şarkıcı kötü haberi sosyal medyadan duyurdu! "Bir kaç hafta önce yıkıcı haberi aldım"

Bir dönem müzik dünyasında fırtınalar estiren müzik grubun üyelerinden biri, kötü haberi sosyal medya sayfasından duyurdu. Ünlü şarkıcı, bir süredir meme kanseriyle mücadele ettiğini ve hastalığın vücudunun diğer bölümlerine de yayıldığını belirtti.

İki binli yılların başında müzik dünyasında fırtınalar estiren 38 yaşındaki Sarah Harding, kanserle savaştığını açıkladı. Geçtiğimiz Mayıs ayında Instagram paylaşımı yapan sonra da bugüne kadar sosyal medyada görünmeyen Harding, kötü haberi vermek için geri döndü.

Harding, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bu yılın erken döneminde meme kanserine yakalandım. Birkaç hafta önce de yıkıcı haberi aldım. Kanser, ileri seviyede ve vücudumun diğer bölgelerine de sıçramış durumda.Şu anda haftalık kemoterapi seanslarına giriyorum. Hastalıkla olabildiğince güçlü bir şekilde savaşıyorum geçen hafta benim hastanede görüldüğüm haberleri yayıldı. Ben de insanların neler olduğunu artık öğrenme zamanı geldiğini düşündüm" dedi.

Sarah Harding, hayata pozitif yanından bakmak için çaba harcadığını da ekledi. Takipçilerinden bu zor zamanlarda özel hayatının gizliliğine saygı gösterilmesini istedi.

Sonraki Haber