Ünlü pop şarkıcı Madonna, sosyal medyadaki görüntüsü takipçilerini şaşırttı. Pembe saçları ve yüzünün şekli dikkat çekti

Sık sık estetik operasyon yaptırmasıyla bilinen ünlü şarkıcı Madonna şaşırttı. Son paylaşımında takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Madonna'nın pembe saçları ve yüzünün şekli gündem oldu.

Sık sık estetik operasyon yaptırmasıyla bilinen ünlü şarkıcı Madonna gündem oldu. Madonna, son paylaşımında takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Kısa bir süre önce 52 yaşına giren dünyaca ünlü pop şarkıcı Madonna, sık sık yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı sosyal medyadaki son paylaşımıyla gündem oldu.

Madonna, sosyal medya paylaşımında yaklaşan ABD seçimlerinde herkesi oy vermeye çağırdı. Fakat ünlü şarkıcının görüntüsü takipçilerini şaşırttı. Madonna'nın pembe saçları bir yana en çok yüzünün şekli dikkat çekti.

Haberin Devamı

Madonna'nın bu paylaşımlarında en çok konuşulan özelliği yüzünün şekli oldu. Bazı takipçileri paylaşımlarına "Bu üzücü, sana neler oluyor?" diye yazdı.

Bir takipçisi de, "Aman Tanrım! Onun için gerçekten üzgünüm. Bakın, yüzüne ne yapmış. Madonna yaşlanmakla savaşıyor" şeklinde eleştiride bulundu.

Sonraki Haber