Video Galeri

Ailesine kızdı, silahını alıp ateşledi!

Antalya'da ailesiyle tartışan bir şahıs eline aldığı av tüfeğiyle girdiği inşaatta rastgele ateş etti. Polis ekipleri tarafından ikna edilen şahıs silahını bırakıp teslim oldu.

Camiye giderken öldürülen imamın katili bulundu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan bir imam sabah namazı kıldırmak için camiye giderken silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. İmama saldırı düzenleyerek öldüren kişinin daha önce de tartışmaya yaşadığı komşusu olduğu ortaya çıktı.

Çıkan duman gökyüzünü kapladı

Deponun arka bahçesindeki plastik kasalar yandı. Kasalardan çıkan duman gökyüzünü kapladı

Pleksi yüklü tır alev aldı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde lastiği patlayan pleksi yüklü tır alev aldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bu işte ondan daha iyisi yok

Suyun içine ellerini soktu, jilet gibi keskin dişli balığı yakaladı. Ardından özenle tutarak ona bir şey yaptırdığı şeyi görenler gözlerine inanamadı. Bu işte ondan daha iyisi yok. İzleyince siz de hak vereceksiniz.

Kadıköy'de vahşet! Dikkat çeken eskort detayı

Kadıköy'de Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Şüpheli Doğan Can Gündüz hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Yerlikaya: Organize suç örgütü çökertildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını Hakkı Saral’ın (Cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi) yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandığını duyurdu.

Pılısını pırtısını topladı gidiyor

Hava Forum tarafından yapılan paylaşıma göre, Afrika çöl tozları etkisinde olan Türkiye rahat bir nefes alacak. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere batıdan elini eteğini çekmeye başladı. Pılısını pırtısını topladı gidiyor.

İşte o fotoğrafın hikayesi!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin Irak ziyareti dönüşünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında oturmasının hikayesini Erdoğan Aktaş, Eşit Ağırlık programında anlattı. 

Fernando Muslera'dan sevenlerini üzecek karar

Uruguay Futbol Federasyonu, Fernando Muslera'nın milli takımdan emekli olduğunu duyurdu. Deneyimli kalecinin milli formayla yaptığı başarılı kurtarışlar sosyal medyada paylaşıldı ve Uruguay futbol tarihine unutulmaz bir isim olarak geçtiği belirtildi.

Anne ve 2 çocuğu ölümden döndü!

Ankara'nın Mamak ilçesinde anne Ebru Çardak, 10 yaşında ve 2 buçuk yaşındaki 2 çocuğuyla park halindeyken geriye hareket eden dolmuşun altında kalmaktan son anda kurtuldu.