Yazın o hayvan şehirlerde her tarafta birden ortaya çıkabilir. Üsküdar, Kadıköy, Eminönü ve Sarayburnu daha tehlikeli durumda

Yazın o hayvan şehirlerde her tarafta birden ortaya çıkıyor. Dünyada pek çok kişi tarafından tehdit olarak görülen canlı, Türkiye'de de özellikle İstanbul'un sahil kesimlerinde vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. İstanbul'da, Üsküdar, Kadıköy, Eminönü ve Sarayburnu daha tehlikeli durumda. Deniz kenarında bir şeyler yiyen insanları rahat bırakmayan canlı hakkında araştırma yapan bilim insanları, herkesi şaşkına çevirecek çok ilginç bir açıklama yaptı.

Dünyanın dört bir yanında havaların ısınmasıyla birlikte deniz kenarlarına akın eden insanları pusuda bekliyorlar. Dünyada pek çok kişi tarafından tehdit olarak görülen canlı, Türkiye'de de özellikle İstanbul'un sahil kesimlerinde vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. İstanbul'da, Üsküdar, Kadıköy, Eminönü ve Sarayburnu daha tehlikeli durumda. Türkiye'de ve dünyada deniz kenarında keyif yapmak isteyen insanları tehdit eden canlıları araştıran bilim insanları ise çok ilginç bir açıklama yaptı. Sussex Üniversitesi'nden bilim adamları, doymak bilmeyen martılar hakkında "Kızmak yerine onların kurnaz taktiklerinden etkilenmelisiniz." dedi.