Yerel Haberler

Çanakkale'de 4 katlı binada yangın paniği

Çanakkale'de 4 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi.

Uzmanlardan ''kesinlikle uzak durun'' uyarısı

Türkiye'nin en büyük karasal canlısı Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kış uykusundan uyanır uyanmaz etrafı birbirine katmaya başladı. Yiyecek bulmak için şehrin çöplüklerini hedef alan devasa canlılar şimdiden dehşet saçmaya başladılar.

Antalya'da komşusunu arabaya bağlayıp sürükledi

Antalya’da iki komşu arasında köpek yüzünden başlayan tartışma akıllara durgunluk veren bir olaya dönüştü. Tartışma sonrası darp ettiği O.S.'yi iple arabasının arkasına bağlayan Ş.T., komşusunu metrelerce sürükledi. Dehşet anları kameraya anbean yansıdı. Şaban T. çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı

Vahşi yaratık bu kez korkutmayı başaramadı

Elazığ'da boş arazide ortaya çıkan vahşi yaratık bu kez korkutmaya başaramadı. Onu gören vatandaşlar önce şaşkınlıkla onu izledi daha sonra ise fotoğraflarını çektiler. Devasa yılan yaklaşık 2 metre boyutundaydı.

Bütün dünya onu arıyor o Türkiye'de ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde evinin bahçesine çıkan vatandaş onu görünce heyecandan yerinde zıpladı ''tam 12 yıldır görmemiştim'' dedi. Bütün dünyada aranıyor ama o Türkiye'de ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı akan çayında görüldüler

Nesli tükenmekte olan canlı, Türkiye'nin en hızlı akan çayında görüldükten sonra kayaların usta tırmanıcıları da az ötede görüldü. Gümüşhane'nin Harşit Çayı üzerinde görülen ve kısa süre sonra gözden kaybolan koruma altındaki canlılar cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

Dakikalar süren rekabet

Erzurum’un İspir ilçesinde bembeyaz karların üzerinde onları gören herkes onları başka bir şey yapıyor sandı ama aslında onlar başka bir şeyin peşindeydi. Dakikalar süren rekabet ise anbean kayda alındı.

Onu görenler şaşkınlıkla fotoğrafını çektiler

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde dağların yamaç noktalarında yetişip sofralarımıza kadar geliyor. Devasa boyutunu görenler önce şaşırıyor daha sonra ise fotoğrafını çekiyor. Tam 3 kilo 120 gram ağırlığında. Hem sağlıklı hem pahalı.

Ona dokunmanın bedeli yarım milyon lira

 Elazığ’da endemik türler arasında yer alan ve halk arasında ağlayan gelin diye bilinen ters lalelere dokunmanın bedeli çok ağır. Onu gördüğünüz yerde hemen yolunuzu değiştirin çünkü cebinizden her an yarım milyon lira eksilebilir.

Girmedikleri bir cami kalmıştı o da oldu

Toprak üstüne doğru büyük akına geçen o hayvanın girmediği delik kalmadı. Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan camiyi kendisine mesken edinen korkunç canlının girmediği bir cami kalmıştı o da oldu. Aynı camide son 20 günde 3 kez yılan çıktı. İmam canından bezdi cemaat ise şaşkın.

Doğanın vahşi hayvanı korku saçtı

Bayburt'un dağlarından inip Üzengili köyüne kadar inen devasa hayvan adeta terör estirdi. Gözüne kestirdiği köy evlerine giren vahşi hayvan eşyaları parçaladı, evin altını üstüne getirdi, kapıları pencereleri kırdı sonrada çekti gitti. Tam 5 vatandaşın evine girerek her yeri dağıtan devasa hayvan adeta terör estirdi.