YHT'lere bayram düzenlemesi! Ek sefer biletleri satışta!

Ramazan Bayramında yoğunluğu azaltmak için Ankara-İstanbul (Söğütlüçeşme) hattına 31 Mayıs ve 1-8-9 Haziran için ilave YHT seferleri konuldu, biletlerin ileriye satış süresi 25 güne çıkarıldı. Diğer demiryolu hatlarında da koltuk kapasiteleri artırıldı.

9 güne çıkarılan Ramazan Bayramı dolayısıyla yolculuk yapacak vatandaşların sorun yaşamaması için Ankara-İstanbul (Söğütlüçeşme) hattında 31 Mayıs ve 1-8-9 Haziran'da ilave YHT seferleri yapılacak. Ankara'dan 11.15, İstanbul'dan (Söğütlüçeşme) 17.00'de kalkacak ilave YHT'lerin biletleri bugün satışa sunuldu.

İzmir Mavi Tren, Konya Mavi Tren, Doğu Ekspresi, Güney-Kurtalan/Van Gölü Ekspresi, Erciyes Ekspresi, Toros Ekspresi, Fırat Ekspresi, Pamukkale Ekspresi'ne ve bölgesel trenlere de vagon eklenerek taşıma kapasiteleri artırıldı.

İlave edilen vagonlarla ana hat trenlerine 50 bin, YHT'lerde 3 bin 300 ilave pulman koltuk, yataklı vagonlarla bin 200 yataklık kapasite artışı sağlandı.

İleriye satış süresi 25 güne çıkarıldı

Haberin Devamı

Öte yandan TCDD Taşımacılık AŞ., YHT'lerde Ramazan Bayramı süresince gidiş-dönüş bilet taleplerinin karşılanması amacıyla 15 gün olan ileriye satış süresi de 25 güne çıkarıldığını açıkladı.

Sonraki Haber