Ampute Futbol Milli Takımı, ulaşım sponsorluğu anlaşmasını yeniledi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Mercedes Benz Türkiye, 2022 yılında imzaladığı resmi ulaşım sponsorluğu anlaşmasını yeniledi. Ampute Futbol Milli Takımı , Mercedes Benz Türkiye tarafından için özel olarak giydirilen otobüs ile milli takımı yeni zaferlere taşımaya devam edecek.

Ampute Futbol Milli Takımı, ulaşım sponsorluğu anlaşmasını yeniledi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Mercedes-Benz Türk, 2022 yılında imzaladığı resmi ulaşım sponsorluğu anlaşmasını yeniledi. Ampute Futbol Milli Takımı oyuncuları için özel olarak dizayn edilen otobüsü sporcuların kullanımına tahsis eden şirket, yeni sözleşme doğrultusunda resmi ulaşım sponsorluğunu 2024 yılı sonuna kadar uzattı.

Ampute Futbol Milli Takımı, ulaşım sponsorluğu anlaşmasını yeniledi - Resim : 1

İSTANBUL'DAKİ DÜNYA KUPASI'NDA ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRMIŞTI

2017 ve 2021 yıllarında Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, 2022 yılında İstanbul'da düzenlenen Ampute Futbol Dünya Kupası'nda elde ettiği birincilik ile adını sahalara altın harflerle yazdırmıştı.

Ampute Futbol Milli Takımı, ulaşım sponsorluğu anlaşmasını yeniledi - Resim : 2

Ampute Futbol Milli Takımı , Mercedes Benz Türkiye tarafından için özel olarak giydirilen otobüs ile milli takımı yeni zaferlere taşımaya devam edecek.