Angelina Jolie ile Brad Pitt'in boşanma davası çekişmeli şekilde devam ediyor

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in çekişmeli boşanma davası sürüyor. Tüm dünya basının ve hayranlarının yakından takip ettiği davada çocukların velayeti ve mal paylaşımı gibi konularda henüz anlaşmaya varılamadı.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in boşanma davası çekişmeli şekilde devam ediyor

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in Nisan 2019'da boşandıkları ilan edilse de halen mali durum ve çocuk velayeti konularında mutabık kalınamadığı için halen dava sonuçlanmadı. Jolie'nin, Pitt’in avukatlarıyla iş ilişkisi olduğu iddiası nedeniyle boşanma davasındaki yargıcı davadan aldırma talebi reddedildi. Böylelikle ünlü oyuncu ilk yenilgiyi almış oldu.

Jolie’nin talebine rağmen California Yüksek Mahkemesi, Yargıç Ouderkirk'ün bu davada geçici yargıç olarak görev yapmaktan men edilmemesine karar verdi.

Daily Mail’in elde ettiği belgelere göre, Jolie, “Yargıç ile davalının (Brad Pitt) avukatı arasındaki mevcut, devam eden ve tekrar eden müşteri ilişkisini gösteren durumlar olduğunu” iddia etse de bu iddiasını ifşa edemediğinden dolayı talebine olumlu yanıt alamadı.

Jolie ve Pitt’in yargıcı uzun yıllardır tanıdığı, hatta Yargıç Ouderkirk’ün, ikilinin 2014’te Fransa’daki düğününe katılan sayılı kişiler arasında yer aldığı öğrenildi.

Jolie ile Pitt, 10 yıllık ilişkilerinin ardından 2014'te ilişkilerini resmiyete dökmüş, 2016'da da boşanmaya karar vermişti. Çiftin üçü evlatlık, üçü biyolojik olmak üzere altı çocuğu bulunuyor.