Angelina Jolie kapak yıldızı oldu; Brad Pitt'le ilişkileri hakkında konuştu: "Çocuklarım olmasaydı karanlık bir yolda olabilirdim"

Brad Pitt ile evliliklerinin ardından dava sürecinde yaşadıklarıyla gündeme gelen aktrist Angelina Jolie, Atelier Jolie adını verdiği markasını yarattı. Markasıyla Vogue dergisinin kapak yıldığı olan Jolie, Pitt ile ilişkileri hakkında da konuştu.

Angelina Jolie kapak yıldızı oldu; Brad Pitt'le ilişkileri hakkında konuştu: "Çocuklarım olmasaydı karanlık bir yolda olabilirdim"

Hollywood'un en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Angelina Jolie'nin kariyerine veda edeceği ve tasarımcı olacağı iddia edilmişti.

Atelier Jolie adlı markasıyla moda sektörüne atılmaya hazırlanan oyuncu, Vogue dergisinin kapak yıldızı oldu.

"BAŞKALARININ OLABİLMESİ İÇİN MARKA YARATMAK İSTİYORUM"

Efsane fotoğrafı Annie Leibovitz'e poz veren yıldız, kapakta Atelier Jolie imzası taşıyan ve sprey boya ile boyanmış elbisesiyle kapakta yer aldı.

NTV'nin haberine göre oyuncu "Büyük bir tasarımcı olmak istemiyorum. Başkalarının olabilmesi için bir marka yaratmak istiyorum" dedi.

Angelina Jolie kapak yıldızı oldu; Brad Pitt'le ilişkileri hakkında konuştu: "Çocuklarım olmasaydı karanlık bir yolda olabilirdim" - Resim : 1

"ÇOCUKLARIM OLMASAYDI KARANLIK BİR YOLDA OLABİLİRDİM"

Oyuncu anne olmanın "kendisini kurtardığını" söyledi.  2002 yılında oğlu Maddox'u evlat edinen oyuncu "Anne olduğumda 26 yaşındaydım. Tüm hayatım değişti. Çocuk sahibi olmak hayatımı kurtardı, dünyaya farklı bir açıdan bakmamı sağladı" dedi.

Anneliğin hayatı üzerindeki etkisini açıklayan oyuncu "Çocuklarım olmasaydı hayatımda daha karanlık bir yolda olabilirdim. Onlar benden daha iyi durumdalar çünkü çocuklarınızın sizden daha iyi olmasını istersiniz" ifadelerini kullandı.

"Çocukların burada olsaydı bana gözlerini devirirdi" diyen oyuncu, "Ben gençken karanlık ve punk olmayı severdim, popüler kız değildim" dedi.

Angelina Jolie kapak yıldızı oldu; Brad Pitt'le ilişkileri hakkında konuştu: "Çocuklarım olmasaydı karanlık bir yolda olabilirdim" - Resim : 2

"KENDİ YOLLARINI SEÇMELERİNİ İSTİYORUM"

Jolie, "Çocuklarıma nasıl giyinmeleri gerektiğini söylemiyorum. Küçükken bile söylemezdim. Hiç kimse istemediği bir yere gitmemeli ve bunun için giyinmek zorunda olmamalı. Kendi yollarını seçmelerini istiyorum" dedi.

BRAD PİTT İLE HUKUK SAVAŞI

2016 yılında ayrıldığı eski eşi Brad Pitt ile arasındaki hukuk savaşıyla gündeme gelen 48 yaşındaki Jolie "Uzun bir süredir kendimde değil gibiyim, ki bu konu hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum" dedi.

"DEĞİŞİM SÜRECİNDEYİM"

Son 7 yıldır daha az film yapmaya başladığını belirten Jolie "Birey olarak değişim sürecindeyim" dedi. Jolie, "İyileşmemiz için zamana ihtiyacımız var" ifadelerini kulllandı.