Aniden ortaya çıktılar, leoparla kaçacak yer aradı ama kaçamayan biri ağzından kan gelerek parçalandı

Vahşi doğada roller zaman zaman değişebilir. Sosyal medyada paylaşılan bir video, bunun en büyük kanıtlarından biri oldu. Acıktığında yaban domuzlarını av olarak seçen leopar, bu defa yolun ortasında üç yaban domuzun öğle yemeği oldu. Paylaşılan görüntüler, leoparın üç yaban domuzunun elinden kaçmaya çalıştığını ancak yem olduğunu gösterdi.

Vahşi doğa, sürprizlerle dolu olabiliyor. Bazen avlar avcı, avcılar da av konumuna gelebiliyor. Sosyal medyada paylaşılan bir video, bu durumun bir örneği oldu ve defalarca izlendi. Geniş pençeler ve keskin dişlere sahip olan leoparlar, toynaklı hayvanlar gibi büyük avlarla beslenirler. Ancak maymunlar, böcekler, kuşlar, küçük memeliler ve sürüngenleri de hedeflerler. Etçil olan bu hayvanların, belgesellerde sık sık yaban domuzlarını av olarak seçtikleri görülür. 

Aniden ortaya çıktılar, leoparla kaçacak yer aradı ama kaçamayan biri ağzından kan gelerek parçalandı - Resim : 1

ROLLER DEĞİŞTİ

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda bu defa av konumunda olan leoparın, üç yaban domuzu tarafından saldırıya uğradığı görüldü. Kurtulmaya çalışsa da oldukça aç olan yaban domuzlarının onu bırakmaya hiç niyetleri olmadığı anlaşıldı. Bu defa genelde avcı olan leopar, bu sefer yaban domuzlarının öğle yemeği oldu.