Anıtkabir görüntüleri olay olan Bülent Ersoy'dan yeni paylaşım

Anıtkabir ziyaretinde tekerlekli sandalyede oturan Bülent Ersoy'a bir askerin şemsiye tuttuğu görüntüleri sosyal medyada olay olmuştu. Milli Savunma Bakanlığı'nın soruşturma başlattığı olayla ilgili Ersoy'dan yeni paylaşım geldi.

Anıtkabir görüntüleri olay olan Bülent Ersoy'dan yeni paylaşım

Türkiye'nin divası Bülent Ersoy, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etti. Ünlü şarkıcının Anıtkabir'de tekerlekli sandalye üzerindeki görüntüleri sosyal medyaya çığ gibi düştü. Bir askerin Ersoy için şemsiye tutması ise olay oldu.

Yapılan paylaşımda Bülent Ersoy'un saygı duruşu için ayağa kalktığı görüldü.

Edinilen bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığı, söz konusu görüntülerle ilgili inceleme başlattı.

Anıtkabir görüntüleri olay olan Bülent Ersoy'dan yeni paylaşım - Resim : 2

Bülent Ersoy'dan yeni paylaşım

Ersoy'un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Yüce Ata'm... Zaatilinizin yaşadığı yıllara ne yazık ki yaşım gereği yetişemediğim için sizlere sanatımla hizmet veremememin ve de bizzatihi ellerinizden öpememenin eksikliği ile hissettiğim derin teesürlerimi bugünkü ziyaretimle içimde yaşattığım büyük Atatürk sevgisini her zamanki gibi yine kendimi bir nebze de olsa rahatlatabilmek amacıyla huzurlarınıza geldim. Bilesiniz ki dünlerde olduğu gibi bugün ve yarınlar da yine geleceğim. Yine geleceğim, yine geleceğim... Yüce Allah mezarınız başında okumuş olduğum dualarımı inşallah dergah-ı izzetinde kabul ve makbul eyler. Mekanınız cennet, ruhunuz şa'd olsun. 'Ne Mutlu Türk'üm diyene!'