Ankara İstanbul ve İzmir'de yaşayanlara duyuruldu. Ücretsiz kullanacaksınız! 24 Haziran'da başlıyor

Türkiye'de milyonlarca kişiyi ilgilendiren çok önemli bir haber Bakanlıktan geldi. Yapılan açıklamada Ankara, İstsnbul ve İzmir'de yaşayanların yararlanabileceği ve tamamen ücretsiz olan uygulama 24 Haziran'da devreye sokuluyor.

Ankara İstanbul ve İzmir'de yaşayanlara duyuruldu. Ücretsiz kullanacaksınız! 24 Haziran'da başlıyor

Türkiye'de yaşayan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren çok önemli bir haber geldi. Kurban Bayramı kapsamında vatandaşlara güzel haber verildi ve 24 Haziran'da başlayacağı bildirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından Ankara İstanbul ve İzmir'de yaşayan vatandaşları ilgilendiren konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

ÜCRETSİZ KULLANILACAK

Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ve köprüler bayram boyunca ücretsiz olacak. Açıklanan bayram süresince İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray, İzmir’de İZBAN’ın ücretsiz olacağı ifade edildi. Ücretsiz kullanım 24 Haziran gece yarısı başlayacak ve 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00’ye kadar devam edecek.

3 TEMMUZ'DA SONA EDEREK

Bakan Uraloğlu yaptığı açıklamalarında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak her türlü tedbiri aldıklarını söyledi ve İstanbul’un kent içi ulaşımın ana omurgasını oluşturan Marmaray başta olmak üzere Marmaray, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Hattı ve Halkalı-Bahçeşehir Hattı, Ankara’da Başkentray, İzmir’de İZBAN, Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet vereceğini paylaştı.

Ücretsiz kullanım 24 Haziran gece yarısı başlayacak ve 3 Temmuz Pazartesi saat 07.00’ye kadar devam edecek.