Ankara sele teslim oldu: Alt geçitleri su bastı, TOBB’da platform çöktü

Ankara'da başlayan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Kentin çeşitli bölgelerinde alt geçitleri su basarken, TOBB'da kurulan platform da fırtına sebebiyle çöktü.

Ankara içim Meteoroloji ve Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan uyarıların ardından öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili oldu. Kentin farklı bölgelerinde alt geçitler su altında kaldı. Bazı araçların sürücüleri otomobillerinden güçlükle çıkabildi.

PLATFORM ÇÖKTÜ

TOBB 79. Olağan Genel Kurulu’nda dışarıya kurulan platform şiddetli yağmur nedeniyle çöktü. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) 79. Olağan Genel Kurulu’nda dışarıya kurulan platform şiddetli yağmur nedeniyle çöktü.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Valiliği, meydana gelen olumsuzluklar nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşım yaparak açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İlimizde son saatlerde meydana gelen yağış nedeniyle bazı alt geçitlerde ve işyerlerinde su baskınları yaşanmış olup; ekipler tarafından hızla müdahale edilmektedir. Şu ana kadar herhangi bir can ve ciddi mal kaybına dair bir bilgi intikal etmemiştir. Kamuoyuna duyurulur."