Ankara’da 2 yaşındaki çocuğun ölümünde korkunç ifade! Rayyan'ın katilleri için istenen ceza belli oldu

Ankara’da Irak uyruklu 2 yaşındaki Rayyan’ın ölümünde korkunç ifadeler ortaya çıktı. Rayyan’ı öldürdükleri suçlamasıyla tutuklanan 2 zanlı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açıldı. Çocukla gün boyunca dilendiğini anlatan şüpheli, "Reyyan'ın ağlaması üzerine elimle ağzını ve burnunu kapatarak boğdum. Daha sonra evden ayrıldım." şeklinde ifade verdi.

Ankara’da 2 yaşındaki çocuğun ölümünde korkunç ifade! Rayyan'ın katilleri için istenen ceza belli oldu

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 19 Mayıs Mahallesi Çamlık Sokak’ta 6 Eylül 2022 tarihinde yaşanan olayda aydınlatma direğinin yanında hareketsiz yatan bir çocuk bulunmuştu.

Ekiplerin olayı fark etmesinin ardından erkek çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi. Irak uyruklu Rayyan Hashım isimli çocuğun cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kimlik tespiti için Ankara genelindeki aynı yaştaki kayıp müracaatları inceleyen ekipler, Keçiören Şehit Mehmet Ali Özbek Polis Merkezi Amirliği’ne 2020 doğumlu Irak uyruklu Rayyan Hashım'ın kaçırıldığına dair ailesinin şikâyeti bulunduğunu belirledi.

Ankara’da 2 yaşındaki çocuğun ölümünde korkunç ifade! Rayyan'ın katilleri için istenen ceza belli oldu - Resim : 1

Olaydan bir gün önce Demetevler'deki akrabalarını ziyaret ettiklerini, eşinin teyzesi şüpheli Muna Ellas Hıdır Hayo'nun herkesin uykuda olduğu sırada oğlunu kaçırdığını ifade eden baba Hashım, şüphelinin daha önce de çocuğunu bu şekilde alıkoyduğunu ancak o tarihteki şikayetini geri çektiğini kaydetti.

Ankara’da 2 yaşındaki çocuğun ölümünde korkunç ifade! Rayyan'ın katilleri için istenen ceza belli oldu - Resim : 2

"AĞZINI VE BURNUNU KAPATARAK BOĞDUM"

Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheli Muna Ellas Hıdır Hayo, olay tarihinden bir gün önce akrabasının oğlu Reyyan'ı, "dilendiği zaman daha çok para toplamak için" kaçırdığını belirtti.

“AĞLAMASI ÜZERİNE AĞIZINI BURNUNU KAPATARAK BOĞDUM”

Çocukla gün boyunca dilendiğini anlatan şüpheli Hayo, "Rayyan ile çeşitli yerlerde gezdikten sonra akşam saatlerinde şüpheli Taner Perçin yanıma gelerek benimle cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Taksiyle hatırlamadığım bir adrese gittik. Şüphelinin evde tek başına yaşadığını gördüm, daha sonra onunla ilişkiye girdik. Bu esnada diğer odada uyuyan Reyyan'ın ağlaması üzerine elimle ağzını ve burnunu kapatarak boğdum. Daha sonra evden ayrıldım." şeklinde ifade verdi.