Ankara'da bir adam tartıştığı gelinini silahla vurarak öldürdü!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan S.D. gelini Derya Demir ile arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle S.D., gelinini başından ve sırtından vurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kadının hayatını kaybettiği belirlenirken, kayınpeder gözaltına alındı. Derya Demir'in eşi Yusuf Demir'in de geçen hafta pompalı tüfekle kendini vurarak intihar ettiği öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

Ankara'da bir adam tartıştığı gelinini silahla vurarak öldürdü!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir şahıs, tartıştığı gelinini silahla vurarak öldürdü. Olay, Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi.

Ankara'da bir adam tartıştığı gelinini silahla vurarak öldürdü! - Resim : 1

Edinilen bilgilere göre, aynı evde yaşayan S.D. ile gelini Derya Demir bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışma büyüyerek yerini kavgaya bıraktı. S.D., yanında bulunan silahla gelini Derya Demir'i başından ve sırtından vurdu. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Derya Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Demir'in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, kayınpeder S.D. gözaltına alındı.

GEÇEN HAFTADA EŞİ İNTİHAR ETMİŞ

Derya Demir'in emlakçı eşi Yusuf Demir'in geçtiğimiz hafta pompalı tüfekle kendini vurarak intihar ettiği ve S.D.'nin 14 suç kaydı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.