Ankara'da iş kadınına akılalmaz tuzak! Dolandırıcılarla hatıra fotoğrafı bile çektirdi

Ankara'da tekstilcilik yapan iş insanı kadın, 3 milyon lirası dolandırıcılara kaptırdı. Talihsiz kadın, çeteye öyle güveniyordu ki, samimi pozlar verdiği selfieler bile çektirdi. Kadın, şüphelenir gibi olduğunda da kendini yine çete üyesi olan sözde büyücünün karşısında buldu. Bütün servetini kaptırmak üzereyken kadının yardımına polisler yetişti.

tv100'den Devrim Tosunoğlu'nun özel haberine göre dolandırıcı Mehmet Doğan Kaya, Ankara’da tekstilcilik yapan kadını gözüne kestirdi. Kendini MİT’in Ortadoğu ajanı olarak tanıttı. Kadının önce güvenini kazanan Kaya, daha sonra adım adım tuzağa çekti. Doğan, yerli ve milli coin yalanını uydurarak üretim için bir ev ve bilgisayar istedi. Hiçbir şeyden şüphelenmeyen kadın, 48 bin liraya rezidans tuttu, 10 bin dolarlık da sistem kurdu.

HATIRA FOTOĞRAFI BİLE ÇEKTİRDİ
Çeteyle hatıra fotoğrafları bile çektiren kadın ne isterlerse yapmaya başladı. Kripto para almaları için 30 bin dolar verdi, ardından da “para gelmedi” yalanıyla, çete üyesi sahte hacker'a 10 bin dolar gönderdi.

3 AY EVDEN ÇIKMADI
Dolandırıcılara inan kadın, sahte MİT ajanının hayatının tehlikede olduğunu söyleyince,
tam 3 ay evden çıkmadı. Şüphelenmeye başlaması üstüne dolandırıcılar, kadını sözde büyücüye götürdü. Yaşananların sonunda gözü açılan genç kadın soluğu emniyette aldı. Operasyon düzenleyen ekipler 16 kişilik çeteyi çökertti.