Ankara'da sıcak dakikalar! İmamoğlu ve Yavaş, Akşener'le görüştü! İki isimden açıklama geldi! Yavaş ve İmamoğlu, cumhurbaşkanı yardımcısı mı olacak?

Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne gelerek, burada Meral Akşener ile bir görüşme gerçekleştirdi. İki isim görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu. Bunun yanı sıra İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Yavaş ve İmamoğlu için yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması yönünde teklifte bulunulduğunu bildirdi.

Ankara'da sıcak dakikalar! İmamoğlu ve Yavaş, Akşener'le görüştü! İki isimden açıklama geldi! Yavaş ve İmamoğlu, cumhurbaşkanı yardımcısı mı olacak?

Ankara'da sıcak dakikalar yaşanıyor. Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi. 

Yavaş ve İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Genel Merkezi'nden ayrılan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"DUYGULARIMIZI PAYLAŞTIK"

Altılı masanın varlığının çok önemli olduğuna vurgu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Saygıdeğer Genel Başkanımızla duygularımızı paylaştık." ifadelerine yer verdi.

"BU OLAYLARI SEYRETME İMKANIMIZ YOK"

Millet İttifakı'nın belediye başkanları olduğunu dile getiren Mansur Yavaş ise, şunları söyledi:

"Masada yaşanan bu olayları seyretme imkanımız yok. Ankara İstanbul gibi birçok büyük şehri kazandık. Önümüzde seçim var. Böyle bir deprem felaketinin ardından bu yaraları saracak şekilde tekrar biraraya gelinmesi arzusu, halkımızın arzusu. Bizde bunu sayın başkanımıza ilettik."

YAVAŞ VE İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI MI OLACAK?

Ankara'da yaşanan sıcak dakikalarla birlikte gelen kulis bilgilerine göre, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı iddia edildi.

Bu konuya CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da sıcak baktığı öğrenilirken, masayı terkeden Meral Akşener'e de bu konu hakkında bilgi verildiği gelen bilgiler arasında.

"TEKLİFTE BULUNDUK"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu için yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı olsun teklifinde bulunduk." dedi.