Ankara'da televizyon faciası! Önce patladı sonra yangın çıktı! Anne ve kızı dumandan etkilendi

Ankara'da televizyon faciası yaşandı. Keçiören ilçesinde 5 katlı bir binanın 2'inci katındaki dairede televizyon patladı. Patlama sonrası yangın çıktı. Durumu fark eden 11 yaşındaki Ada Duru Şehit annesi ve dedesini uyandırarak hayatlarının kurtulmasını sağladı. Dumandan etkilenen Eda Çiğdem Şahan ve kızı Ada Duru Şehit, hastaneye kaldırıldı.

Ankara'da televizyon faciası! Önce patladı sonra yangın çıktı! Anne ve kızı dumandan etkilendi

Ankara'nın Keçiören ilçesi Çiçekli Mahallesi Başaran Sokak'taki Yükseltürk Apartmanı'nda, Önder Şahan'ın, kızı ve torunuyla oturduğu evde, sabah saatlerinde televizyon patlaması sonucu yangın çıktı. Durumu fark eden Ada Duru Şehit, uyandırdığı annesi Eda Çiğdem Şahan ve dedesi Önder Şahan ile dışarı çıktı. Çevredekiler itfaiyeye haber verdi. Adrese sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürülen yangında, dumandan etkilenen Eda Çiğdem Şahan ve kızı Ada Duru Şehit, hastaneye kaldırıldı.

"2 HAYVANIMIZ DUMANDAN ETKİLENMİŞ: EVDEN ÖNCE HAYVANLARIMIZ ÖNEMLİ"

Yangın sırasında dışarıda olan Hatice Erdoğan, koşarak gelip üst kattaki evinde bulunan kedi ve köpeğini alarak dışarı çıkardı. Hayvanlarını kurtaran Erdoğan, "2 hayvanımız vardı, dumandan etkilenmişler. Çok korktum. Veterinere götüreceğiz. Evden önce hayvanlarımız önemli" dedi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.