Ankara'da vahşet! 6 yavru kedi başları ve patileri kesilerek öldürüldü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 6 yavru kedinin başı ve patileri kesilerek öldürüldü. Kan donduran vahşetin ardından Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından sürecin takipçisi olacaklarına dair açıklama yaptı.

Ankara'da vahşet! 6 yavru kedi başları ve patileri kesilerek öldürüldü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 6 yavru kedinin başı ve patileri koparılarak öldürmesi olayı üzerine Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yazılı açıklama yaptı. Beşikçioğlu, açıklamasında olayın takipçisi olacaklarını belirterek,

"İstasyon Mahallesi Villa Parselleri 2360 sokaktaki bir apartman bahçesinde meydana gelen olayı derin bir üzüntü ile öğrendim. Etimesgut Belediyesi olarak, bu tür insanlık dışı eylemlerin tekrarlanmaması için gerekli adımları atmaya kararlıyız. Her bir canlımızın haklarını korumak bizim önceliğimizdir.

Bu tür insan vicdanına aykırı davranışlara karşı sıfır tolerans politikası izleyeceğimizi ve bir sokak evcilimizin canlarını korumak için gerekli adımları atacağımızı taahhüt ediyoruz. Bu olayın takipçisi olacağımı bilmenizi isterim. İlçemizin huzur ve güvenliği için çaba sarf etmeye devam edecek, sokak evcillerimizin güvenliği ve refahı için elimizden geleni yapacağız" dedi.