Anlaşma sağlandı! Marius Sumudica, Süper Lig’e geri dönüyor! İşte yeni takımı

Trendyol Süper Lig ekibi Gaziantep FK, Erdal Güneş’ten boşalan teknik direktörlük görevi için eski teknik direktörü Marius Sumudica oldu. Gaziantep’e gelecek olan Rumen teknik adam 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Anlaşma sağlandı! Marius Sumudica, Süper Lig’e geri dönüyor! İşte yeni takımı

Trendyol Süper Lig’de çıktığı 4 maçı da kaybeden Gaziantep FK’de teknik direktör Erdal Güneş ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Gaziantep FK’den yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Erdal Güneş ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Kulübümüze uzun yıllardır önemli hizmetlerde bulunan Sayın Erdal Güneş ve ekibine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor, kariyerinin bundan sonraki aşamalarında gönülden başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Anlaşma sağlandı! Marius Sumudica, Süper Lig’e geri dönüyor! İşte yeni takımı - Resim : 1

SUMUDICA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Bunun üzerine teknik direktör arayışına giren Gaziantep FK, aradığı ismi buldu. Ajansspor’un haberine göre Gaziantep FK’nın yeni teknik direktörü Marius Sumudica oldu. 52 yaşındaki Rumen teknik adam ile 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

"TÜRKİYE'YE GELİP SON DETAYLARI KONUŞACAĞIZ"

Yeniden Gaziantep’e dönmesi hakkında Sports Digitale'e konuşan Sumudica, “Türkiye'ye gelip Gaziantep FK ile son detayları konuşacağız, Türkiye'ye gelmeyi istiyorum. 1-2 gün içerisinde Türkiye'de olacağım” dedi.

Gaziantep FK’nın eski adı olan Gazişehir’de 51 maç görev yapan Sumudica, 20 galibiyet, 19 beraberlik elde etti, 12 maçtan ise puansız ayrıldı. Maç başına 1.55 puan ortalaması yakaladı.