Anlaşma tamam! Trabzonspor’un yeni teknik direktörü İstanbul’a geldi! İşte ilk görüntüleri

Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, İstanbul’a geldi.

Anlaşma tamam! Trabzonspor’un yeni teknik direktörü İstanbul’a geldi! İşte ilk görüntüleri

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın istifası sonrası geçici göreve gelen Orhan Ak’ın istifası sonrası sürdürülen teknik direktör arayışları son buldu. Bordo mavililer, Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile prensip olarak anlaşmaya vardı.

İSTANBUL'A GELDİ

Bunun üzerine Türkiye’ye davet edilen Nenad Bjelica, gece saatlerinde İstanbul’a geldi. Bjelica'yı taşıyan uçak, 50 dakika rötarlı olarak saat 00.30 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.

Anlaşma tamam! Trabzonspor’un yeni teknik direktörü İstanbul’a geldi! İşte ilk görüntüleri - Resim : 1

SİVASSPOR MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA OLABİLİR 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın, bir son dakika pürüzü çıkmaması halinde Bjelica'ya imza attırması bekleniyor. Hırvat teknik adam evraklarının yetişmesi durumunda perşembe günü oynanacak Sivasspor maçında bordo mavili takımın başında olacak.

Anlaşma tamam! Trabzonspor’un yeni teknik direktörü İstanbul’a geldi! İşte ilk görüntüleri - Resim : 2

BJELİCA’NIN KARİYERİ

51 yaşındaki Bjelica, son olarak 2020-22 yılları arasında ülkesinin takımlarından NK Osijek'i çalıştırmıştı. Bjelica kariyerinde ise Austria Wien, Spezia, Lech Poznan ve Dinamo Zagreb gibi takımlarda görev almıştı.

Bjelica, Dinamo Zagreb'te görev aldığı 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında 2 kez Hırvatistan Ligi şampiyonluğu ile 2017-18 sezonunda Hırvatistan Kupa şampiyonluğu, WAC St. Andra takımında görev aldığı 2009-10 sezonunda Avusturya Ligi şampiyonluğu ve 2011-12 sezonunda Avusturya orta bölge Lig şampiyonluğu yaşadı.