Anlaşma yakın… Beşiktaş stadının adı değişiyor! Yeni sponsor kasayı eurolarla dolduracak!

Beşiktaş’ın stadyum sponsorluğu kapsamında Emirates'le yaptığı görüşmelerde sona yaklaştığı belirtildi. Siyah beyazlı takımın anlaşma sağlanması durumunda senelik 12.5 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Anlaşma yakın… Beşiktaş stadının adı değişiyor! Yeni sponsor kasayı eurolarla dolduracak!

Beşiktaş, Vodafone ile stadyum isim sponsorluğu için yaptığı anlaşmayı geçen sezon son sonlandırmıştı. Siyah beyazlılar, bunun üzerine stadyumun ismi için yeni sponsor arayışına girmişti.

Anlaşma yakın… Beşiktaş stadının adı değişiyor! Yeni sponsor kasayı eurolarla dolduracak! - Resim : 1

GÖRÜŞMELERDE SONA YAKLAŞILDI

Vole yorumcusu Gökmen Özcan’ın haberine göre Beşiktaş aradığı sponsoru buldu. Siyah beyazlı takım, stat sponsorluğu konusunda Emirates'le yaptığı görüşmelerde sona yaklaştı.

ANLAŞMA DETAYLARI

Görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda siyah beyazlılar, yıllık 12.5 milyon euroyu kasasına koyacak. Söz konusu anlaşmanın süresi 3 yıl ve opsiyon şeklinde olacak.

Anlaşma yakın… Beşiktaş stadının adı değişiyor! Yeni sponsor kasayı eurolarla dolduracak! - Resim : 2

İKİ ŞİRKETLE TEMASLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Qatar Airways ve biri yerel 2 şirketle de temaslar devam ettiği, stadyumun Ağustos ayında yeni ismiyle hizmet vereceği kaydedildi.

Anlaşma yakın… Beşiktaş stadının adı değişiyor! Yeni sponsor kasayı eurolarla dolduracak! - Resim : 3

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah, stat sponsorluğuyla ilgili birkaç önemli firmayla görüştüklerini aktararak, “Pazarlık aşamasında olduğumuz için rakam söylemem doğru olmaz. Çok az bir süre kaldı. Beşiktaş'ın menfaatlerine hangisi uygunsa, sizler aracılığıyla en kısa zamanda taraftarlarımıza bu haberi vereceğiz” demişti.