Anne ayının yaptığı hareket herkesi duygulandırdı…Fedakar annenin o anları kadraja yansıdı… Mutlaka bakın

Yaz aylarının gelmesiyle beraber ayılar da kış uykusundan uyanmaya başladı. Teker teker ortaya çıkarlarken Sivas’tan gelen görüntü içleri ısıttı. İmranlı’da bir ayının yavrusunu ağzına alıp nehirden geçirdi. O anlar çevredekiler tarafından anbean kaydedildi.

Anne ayının yaptığı hareket herkesi duygulandırdı…Fedakar annenin o anları kadraja yansıdı… Mutlaka bakın

Kış uykusundan uyanan ayılar Sivas’ta da ortaya çıktı. Bir fedakar anne ayının görüntüleri kaydedildi. İmranlı ilçesi Körabbas köyüne sayaç okumaya giden Ahmet Cansız ve arkadaşları, dönüşte doğada fotoğraf çekilmek isterken ayı ile karşılaştı. Cansız ve arkadaşları ayıyı korkutmamak için sessiz davransalar da anne ayı yavrusunu ağzına alarak nehirden geçirdikten sonra ormanın içine girerek kayboldu.

Anne ayının yaptığı hareket herkesi duygulandırdı…Fedakar annenin o anları kadraja yansıdı… Mutlaka bakın - Resim : 1

O ANLARI ANBEAN KAYDETTİLER

Ahmet Cansız, ayıyı rahatsız etmemek için sessiz davrandıklarını ifade ederek, “İmranlı’nın Körabbas köyünde çalışırken köye yakın bir noktada şelale gördük. Fotoğraf çekilip ayrılacaktık. Manzarasından dolayı doğal bir fotoğraf çekilmek istedik. O sırada ayı ve yavrusuyla karşılaştık. Sessiz olup ayıyı rahatsız etmek istemedik. Bir anne şefkatinin neler yapabileceğini çektiğimiz videoda görebildik” dedi.

Anne ayının yaptığı hareket herkesi duygulandırdı…Fedakar annenin o anları kadraja yansıdı… Mutlaka bakın - Resim : 2